MALA FE

M'ho pregunto, no ho sé.
Potser és mala fe? Manipulació?
No en tinc ni idea.
Penso que hi ha mils de milions de persones que s'aixequen cada dia i donen gràcies per aixecar-se, i que no saben que els vindrà, si tindran prous diners per pagar els deutes, si tindran prou valor per arribar al migdia, si l'aigua del pou que està a uns quants kilòmetres s'haurà assecat, o si podran aquell dia alimentar a tota la canalla famèlica que s'amuntega sota els seus braços, que si algun fill de puta, o dos, o tres o més, decideixen en aquell dia gastar unes quantes municions per provocar una ximple guerra (totes són ximples) perquè estan avorrits o simplement per envejes i cobdícia i resulta que tu, que ni et va ni et ve, tens la puta mala sort de viure aprop. El món s'escandalitza? No pas! Ens tornem insensibles. No ens afecta si no ens toca, si no ens esquitxa la misèria. I fa dies que llegeixo, amb indignació, que un senyor que ha guanyat vuit medalles d'or ha fumat marihuana. I tothom a fer debat. Tothom el condemna. I ell ha de demanar perdó. Hipòcrites!!!Estúpids!!
Jo fumo marihuana, i què?
Hi han coses que són més importants!
Un cop vaig llegir: Atureu el món que jo baixo!!

4 comentaris:

Striper ha dit...

Aquesta frase ces molt antiga i crec recorda que deien no et baixis i amb tots els descontents canviem el rumb.

zel ha dit...

Nen, m'has fet fondre els ploms, de pura alegria, ja era hora que algú tingués el seny de dir una cosa així. Gràcies Pep, moltes gràcies, jo també en fumo, i què... però no és això, és el trastocament de l'escala de valors.
Petons, maco!

Núr ha dit...

Jo no fumo maria, perquè els tres cops que ho vaig provar vaig acabar molt malament. Prò vaig fumar xocolata durant molt de temps. I què? Hi ha moltíssimes coses molt més important que un esportista fumant maria! Hi ha gent que mor cada dia. I ningú no hi fa res.

Gema de Fez ha dit...

Precisament ahir comentava amb en Javier el temps que feia que no ens fumàvem un bon porret de maria. NO A LA MEDICACIÓ PSIQUIATRICA, QUE AQUESTA SÍ QUE ENGANXA!!