EVITEM EL CONTACTE

Si senyores i senyors, la nova premissa, el cant que més escolto d'una manera subliminal, la lletra petita del nostre contracte social diu que evitem el contacte. Si no ens feu cas, com diuen els llumenetes pensants que ens manen, és que ens inventarem una nova grip mortal, que assolarà la humanitat si no seguiu les instruccions de no tocar-se, no fer-se petons, no abraçar-se. Això juntament amb la posada en marxa d'armes de manipulació massiva (la tele), un virus sida perquè no follem a tort i dret, la idolatració de l'individualisme i el consum i una hipoteca per tothom com diu molt bé la nostra preuada constitució. Una gran presó a voluntat pròpia.
-Hola! Què tal?
-Bé, ui no et dono la mà, és que no l'he rentat..
-...i?
-Ja saps, la grip del porc
-Bé, un petó si que ens el podem donar?
-Ui ui, no, i jo com sé que tu no tens la grip?
-A la merda!

Sabeu què, el que saben molt bé aquests llumenetes pensants és que si ens toquem molt, ens fem molts de petons i moltes abraçades i a sobre ens agrada.... ja no ens cal tenir llumenetes pensants... així que... endavant!!

3 comentaris:

Striper ha dit...

Una cosa absurda si et trobes no tindria cap problema en abraçarte,i ferte un parell de petons.

Jordi Casanovas ha dit...

això de la grip amaga alguna cosa, una conspiració mundial de les grosses. jo seguiré petonejant i abraçant a qui vulgui rebre petons i abraçades.

Joana ha dit...

Jo que sóc infermera explica'm com "he d'evitar el contacte" si sempre "estic en contacte" :)