EL PROBLEMA NO ÉS EL BURKA

Estic en contra de la prohibició que aquests manaires amb les seves idees brillants fan de l'ús de símbols musulmans sota el pretext de la igualtat i altres ximpleries d'argot democràtic.
Jo aquí hi veig una raó molt més poderosa: No pot ser que un país amb gran arrel catòlica hi puguin conviure altres religions. Monopoli espiritual.
Si, arguments de pes per estar en contra del burka, vel o com li vulguin dir si que n'hi han, en trobo i no els discuteixo. Que la cultura àrab és una cultura basada en el masclisme i que domina a la dona, si, és veritat. I que nosaltres, que pregonem als quatre vents que som uns tolerants de l'hòstia, ens posem a prohibir... no sé què dir-vos... qui som per decidir pels altres? O és que m'ha de venir algú i dir-me com m'he de cordar els pantalons o a quina distància he de separar els peus quan camino?
Posats a fer paral.lelismes i perpendiculades, em recorda aquest decret que desconec si s'ha aprobat, on es prohibeix anar sense roba, o mig despullat, o sense camisa ...tant se val, la qüestió és prohibir, ja que, valga'm deu! Quina visió més horrorosa veure persones amb el tors descobert...potser alimenta engrunes de lascívia que poden acabar en una gran orgia global, us ho imagineu???
O que les platges nudistes estiguin arraconades per no caure en la temptació del 'pecat', quan, fills meus, gràcies a aquest pecat, tots estem aquí!
La qüestió és prohibir. És fer-se notar.
Si prohibissin coses inútils... mmm no sé, per exemple les guerres, l'opressió, les dictadures, els diners, els bancs, les estafes, les manipulacions, la corrupció, les armes...res de l'altra món.
Us convido a dir-me què podríem prohibir?
Potser algun manaire per atzar cau en aquest blog i se li acudeix alguna idea brillant... o potser algun manaire per atzar cau en aquest blog i se li acudeix prohibir-lo...
Salut!

4 comentaris:

Striper ha dit...

Podiem prohibir les injusticies i ls olitics ineptes i corruptes que ens han portt aquesta crisis dels financers que paguem els pobres i una cosa es prohibir i l'alte marca unes minimes normes i la veritat tenir unes aixellessuades i oloreses al costat mentre fas un apat .. I el burka el Islam es feudlisme.. intolerancia extrema fora i luny de aqui.

Anònim ha dit...

L'evolució del mon arabmusulmà es trista i es inquientant. Per això jo prohibiria el silenci d'aquest col.lectiu (tots ells) davant de la manca de llibertat la dona.
Perque estan molt calladets aquests amb el tema vel radical.... (i "quien calla otorga", ja ho saps)

Josep ha dit...

Regular la vestimenta de les persones majors d'edat és un atemptat contra la llibertat. I un error estratègic: tots els que vulguin anar a la contra es posaran un mocador al cap!

Amb el teu permís, una autocita:
http://descans.blogspot.com/2010/06/veladament.html

I també: http://descans.blogspot.com/2010/03/el-moti-desquilache.html

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.