UNA SETMANA EN UN MINUT

Quina setmaneta que duc! Avui, per primer cop, puc dedicar-me un vespre, puc escoltar-me i relaxar-me de debò, puc i em permeto ser desordenat. Avui sóc jo! Oééééééééééééééééééé!
L'esther diumenge passat va relliscar davant de casa i txas! peu trencat! Horror! I ara què?
Urgències, guix, dolor, planificació, neteja, amunt i avall, tot, massa, ai ai ai, pors, sentit de la vida, m'equivoco, t'equivoques, ens equivoquem els dos, temps guanyat, temps perdut, sense temps, ofec, fred, buscar, trobar i perdre, perdre, buscar i no trobar, trobar sense buscar, ganes de perdre'm, de no trobar-me i que no em busquin, pou sense fons, abismes, interrogants, el cotxe no funciona, vacances adelantades, ajuda, molta ajuda i corresposta, necessitats i desitjos, dubtes, somriures, Pau, Jana i Dídac, telèfons que sonen i no contesto, més somriures, somnis inacabats, somnis que no tenen temps per començar, posar límits, jugar, no jutjar, improvisar, riure, sopar junts, pujar després de baixar, veure el dia com neix, cigarrets a la galeria després de molta guerra, bolquers de tots colors, i moltes coses més que..... ara no m'arrepenteixo si puc arribar a explicar-ho.
-Massoca!
No! per mi això és estar viu!
Salut!

16 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

e quando arribo a casa un capuccino... aprofita les vacances.

Striper ha dit...

Ja saps toca viure i cuidarse.

Moni ha dit...

M´encantaaaaaaaaaa, la sensació de viure depressa. Aprofita i bona sort

EvitaBlu ha dit...

A això se li diu viure a la velocitat del llamp. Quina "mala pata" l'Esther no? cuida-la molt i aprofita aquests dies mig festius que venen per a trobar una mica de silenci, segur que sou un bon equip.

... ha dit...

Bé, és bo que ho visquis amb alegria i que per tu signifiqui estar viu. ´Jo també penso que estar actiu vol dir estar viu, perquè no hi ha temps per pensar coses que ens fan mal, sols temps per viure.
Ara alerta que aquesta acceleració no porti a l'estess. Que es recuperi ben ràpid l'Esther i que puguis estar actiu, però més descansat. Que a mi ja m'han explicat que els nens, i tres, poden ser molt i molt agotadors, a part de preciosos, je,je.

Alegria De La Huerta ha dit...

Bona síntesi ;)

Tocat del cargol ha dit...

jORDI C.: he perdut el compte dels capuccinos, tallats, solos, herbes i altres punyetes. Vacances aprofitades, però potser no com vodria...què hi farem!
STRiPER: Viure segur! Cuidar-se amb aquest ritme, doncs diguem-ne que és poc recomenable i quasibé impossible.
MoNI: Si a mi viure depressa em permet desconnectar de les neures... però més que presses jo en diria 'actiu'.
EvA: Si que formem un bon equip. Em sento afortunat i aquestes 'males pates' ens enforteixen.
NiTS: Justa a la fusta. Massa actiu vol dir estress. Potser la paraula estress ve de tenir tressss...(?) Ui! Veig que entro en fase nocturna...res, a descansar! Bona nit(s)!
ALEGRíA: Gràcies! És que la síntesis respon a dues coses:
a) Hagués pogut fer-ho més extens...i no tenia temps! i
b) No us volia avorrir!
Salut!

Anònim ha dit...

m'encanta llegir coses així, pensaments ràpids de tot de coses que et passen pel cap!
trobar temps per a dedicar-se a un mateix és fantàstic! espero que n'hagis pogut gaudir moltíssim! i bones vacancetes! per mi només són 4 dies, prò els aprofitaré molt!! :)

zel ha dit...

Poder dir ooooèèèèè amb alegria, és tenir-ho gairebé tot guanyat... I no t'angoixis, no serveix de res....petonets, guapoooo!

Jesús M. Tibau ha dit...

Uf, quin estrés. si és possible, és necessari combinar moments de gran activitat i d0anar a munt i avall sense parar, amb moments de tranquil.litat per a poder-los dedicar a un mateix.

samain ha dit...

Una setmana intensa, Pep, però segur que anirà tot bé i quan hagi passat, és d'aquelles que un recorda amb aquell mig somriure plàcid al rostre.

Tocat del cargol ha dit...

NuR: Si, dedicar temps a un mateix és fantàstic, si el pots tenir, és clar. Ara par ara...
ZEl: De moment no m'angoixo. Com que em queda un cert temps de frenetisme, intento no posar-me al costat fosc..tot i que...
JMTiBAU: Això, això...si és possible!
SAMAiN: Gràcies! El meu calendari me'n marca sis d'aquestes i ara arribo al final de la segona...això és un sprint de resistència!!

Joana ha dit...

Respiraaaaaaaaaaaaaaa.....
Bona Pasqua!

EvitaBlu ha dit...

Amic Tocat, estàs bé?

Alls cuits mai couen ha dit...

Sempre és bo una mica d'accio!!

Sóc una visitant nova!!

Veïna de mataró

Salut

Tocat del cargol ha dit...

JOANA: Respiro respiro buf. Ara ja em vaig sentint millor. Merci.
EvA: Si... És que aquests dies el blog ha passat a ser l'última prioritat, i molt em temo que de moment continuarà igual. Ja vindran temps per dedicar-m'hi!!
ALLS: Hola mataronina! Quan pugui em paso per ca teva.. una mica d'acció sempre va bé, però sempre sempre sempre actius...doncs no!
Salut!