CRISIS

Oficina d'atenció a l'eurodependència.

- Bon dia! Què podem fer per vostè?
- Hola, sóc la Caixa i tinc un problema
- Expliqui, expliqui...
- És que em fa una mica de vergonya i no sé si...
- No es preocupi. Estem en crisis i estem aquí per ajudar-lo.
- Gràcies! Sóc drogadicte. Em vaig enganxar a l'euro quan vaig conèixer la bombolla immobiliaria (el meu camell personal) i des de que aquesta es va desinflar no tinc res per fotre'm a les venes.
- Tranquil. Fa poc que tenim una partida d'euros per injectar a entitats com vostè que s'han enganxat. Millor això que no pas delinquir pel carrer, no creu?
- Si estic desesperat. Tinc el mono. Necessito euros!!!
- Abans de tot, els que tenia abans, on són?
- Em van enganyar. Vaig donar-los a canvi de futur...
- Ai el futur... com es pot comprar futur? Com es pot fer negoci amb el futur? Que no sap que el futur sempre és incert.
- Abans no.. ara per desgràcia si...
- Faci el favor d'omplir aquest qüestionari i passi per la consulta que prepararem la xeringa amb euros. Al braç dret o esquerra?
- Al dret, per suposat!
- Sap que a canvi d'aquesta injecció, vostè té l'obligació de venir aquí quan el requerim per veure com evoluciona el seu estat, a fer-se proves, anàlisis i si cal, a entrar en un programa de desintoxicació de l'avaricia per si aquest remei no dóna el resultat esperat.
- Oh si! Compti amb mi. Té la meva paraula.


La Caixa surt contenta, inflada, té euros que circulen per les seues venes, se sent poderosa, rica, luxuriosa. Treu el mòbil i truca al seu amic en banc.
- Hola Banc! Ja ho tinc! Han caigut en el parany! Tinc el cos ple i podré fer el que vulgui ja ja
- Molt bé, jo he passat a primera hora i també els he convençut amb aquella cara tan trista que poso a vegades, quan les coses no funcionen. Quedem per a veure amb què podem especular?
- Si! Marxa ,marxa! El meu cos em demana festa!!
______________________________________




El que més em fot és que apart de pagar una hipoteca, amb els meus impostos estic pagant l'avaricia d'alguns que encareixen tots els productes per cobrar més. Jo no ho entenc! Collons de món!

9 comentaris:

labruixoleta ha dit...

un món difícil d'entendre, però el que està clar és que l'avariciad'alguns, la paguem tots.

Jordi Casanovas ha dit...

quan em quedi sense feina també hi aniré al govern que em pagui els deutes aviam que em diuen.

Striper ha dit...

Aixo es allo que diuen que cornut i pagar el veure.

Carme ha dit...

mira, no he pogut deixar de prendre- m´ho amb humor.. i la veritat es que m´ha fet riure... ai noi.. tens rao. collons de mon!!!

Moni ha dit...

Cargolet, cargolet com ho farem ara que ens han dit que el futur és negre...jo em quedo amb la incertesa i torno a fumar que els monos no son bons. Salut

zel ha dit...

Si noi, jo amb la senyora caixa no hi tinc cap relació, però és igual, tots hem comprat futur que només és boira a les butxaques.
Petons!

Joana ha dit...

I quan diuen els beneficis que obtenen cada any em poso de mal humor. Cada any més i cada any paguem més i tenim menys diners al banc. Va així oi?

Sol Solet ha dit...

Jo ja em vaig quedar sense feina, tenia un negoci i el vaig haver de tancar. En aquells moments em vaig sentir totalment acosada per hisenda, no en van voler saber res dels meus problemes, ells només volien cobrar.

EvitaBlu ha dit...

Apa Tocat, vine a fer un chin chin.