SOMNIS

.


Vull compartir un somni.


Diuen que en el món dels somnis, tot és possible. Absolutament tot. L'inconscient és un pou infinit de coneixement i saviesa i el somni és una galleda d'aquest coneixement i saviesa que serveix per refrescar-te i calmar la set.


Dins el meu somni tenia uns poders molt especials. Tenia el do de fer desaparèixer tots els bancs i caixes del món. Zas! Ja no hi eren. I com que es feia realitat, doncs anem a eliminar la font de poder: els diners. Zum! Tots cremats i incinerats. Uau! Quin plaer! També volia destruir tot allò que serveix per a matar, les armes. Plas! Cap ni una! I també se m'acudia coses com trossejar les teles, la publicitat, tots els panys i claus que serveixen per a empresonar i empresonar-nos, tot fora. Flash! Crash! Ziummm!


Llavors quedava l'humà, desposeït de tot allò que serveix per a imposar, tota eina que pogués posar-lo per damunt d'unaltre esser humà.


I llavors em venien dues opcions: O ens matem a òsties o vivim plegats amb el que tenim, comú a tots. Tu decideixes!








Fa molt de temps, em vaig trobar una persona que em va dir que la vida és com un gran taulell d'escacs. Hi han les peces blanques i les negres, i tu decideixes amb quines vols jugar.




Salut!!

.

7 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

http://www.chuynet.com/columnistas/dornel/imagenes/quino.jpg

Problema: Juegan las negras y dan Jaque Mate cuando les da la gana

zel ha dit...

jo no vull triar color, però si l'opció de fer vida plegats amb bona harmonia...

Tocat del cargol ha dit...

Zel: veus! ja escolleixes!

Tocat del cargol ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Eliminar la part material del nostre entorn es un pas important...
Però queda la part fosca de la psique del ser humà. Com s'elimina?

Tocat del cargol ha dit...

ànònim: No s'elimina, s'aprèn a conviure.

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.