CLOSCA NOVA

Ja feia temps que volia canviar de casa, de feina, de pis, de dona i fills, de ciutat, de vistes panoràmiques, de polítics, de bancs i hipòteques, d'animals de companyia, de sexe, de cotxe i de semàfors, de núvols i d'aigua, de mar, de platges, de móns, de guerres, d'ulleres i de tabac, de calçat i de condons, d'amants i de discoteca, de cervesa i de festes, d'amics i coneguts, de carrers i places i de reis i papes noels i nadals i vacances. Ja feia temps que em volia canviar la cara, el nas i els ulls, els peus i les mans, la panxa, el cul i el coll i la verga i el color dels cabells i de tatuatges. Ja feia temps que voliar canviar el caminar pel volar, l'amagar-me pel ballar, la raó per la bogeria, el solitari per l'orgia, el desert pel bosc i el cel pel mar. Com que TOT no es pot ni vull ni tinc temps en aquesta vida per fer tots els canvis que escric, he pensat canviar de bloc i provar això, provar de canviar l'ensopiment per l'escriure i la por per la vida i les quatre parets de la closca per una amb vistes a tots vosaltres, que em motivi, que em senti orgullós, i que no m'obligui a res. Ara que hi ha canvi, tinc sensació de vertigen al melic i l'abisme sota els peus.
Toca volar.

5 comentaris:

Betty ha dit...

Hola tocadet! Segur que t'ho pasaràs bé en aquesta nova etapa. Ho sento peró no tinc clar qui ets...que em legíes, si, peró no caic, noi, no...no...res. Dona'm una pista...

Tocat del cargol ha dit...

Hola Caliope...
Pista: Em vares dedicar un escrit.
a VEURE SI HO ENCERTES!!!

Betty ha dit...

Ets en Pep!

Alegria De La Huerta ha dit...

Benvingut!!

i que tots aquests canvis no et facin parar boig, tot i que sempre va bé tenir un lloc on evadir-se i poder posar les coses cap per amunt ;)

Tocat del cargol ha dit...

D'això es tracta...de poder tenir el luxe d'estar boig per mirar les coses d'unaltre manera.