LOST IN LOST

Ara ve amb comptagotes. Un per setmana i d'aquí a dues... finito! Ens hem tragat tres temporades senceres en... mmm... un mes i mig, si fa no fa. I ens hem enganxat just a la meitat de la quarta i amb més o meny intensitat els hem anat veient tots. Sempre m'han agradat les illes i aquesta té ganxo. L'estructura a mi em mola, aquests retorns a records, com es repeteixen els fets. Cada personatge té unes vivències pròpies, el seu món, i que com una xarxa es van interconnectant aquests fils que van en totes direccions. I tots es creuen a l'illa. S'embolica i se'n va de l'olla i de sobte tot té lògica, just quan la buscava més enllà del mando. Potser és de les sèries que ha aconseguit mantenir-me fins al final... simplement t'enganxa. Penso que no deixa de ser un producte, un temps per a entretenir, un caràcter massa americà pel meu gust, tot i que les històries són molt interessants. És l'únic 'però' que hi trobo, 'però' en saben un munt. Si podeu, ara que hi ha una muntanya d'episodis, us la recomanu. Ni cobro comissions ni intento guanyar-me la vida com a crític, sino dir-me que està bé que estigui lost in lost.






Salut!

11 comentaris:

Striper ha dit...

Jo com sempre baixo de la figuera i ni idea de la serie.

zel ha dit...

Saps què? no l'he vist mai, ara que jo, la tele... la pantalla de l'ordinador és el que m'enganxa, tu...Petonets, guapíssim!

labruixoleta ha dit...

jo no puc veure'ls d'un en un, he d'esperar a tenir-ne mínim 3 o 4 per poder-los veure'ls seguits. Un capítol és massa poc. Jo crec que se'm feia tan tard mirant LOST que durant la nit fins i tot somiava amb la illa!

... ha dit...

Suposo que parles de perdidos?? La meva germana està enganxadíssima, bé, estava ja s'ha polit les temporades. la trucava i deia ara no puc, no puc parlar que fan perdidos.
Jo n'he vist una temporada, però estic d'acord que els personatges eren bastant rics, no eren plans, i aquell punt de no saber el perquè estaven allà, era adictiu.

No sé si parles d'ells, potser fico la pota??? :P

Salut amic!!!!!

Tocat del cargol ha dit...

STRIPER: Ja ja.. continua a la figuera que s'hi està molt bé!
ZEL: També la pots veure per internet si vols!
BRUIXOLETA: Jo també n'havia vist 4 o 5 en una mateixa nit...enganxa!!
NITS: La pota no la fiques, el que passa és que m'agrada dir LOST, és més curt! I no et va atraure?
Salut!

Anònim ha dit...

Tothom n'ha parlat tant que sempre n'he tingut ganes, de veure-la! Tinc una amiga que en té un parell de temporades en DVD, prò em fa tanta mandra posar-m'hi! Va, quan acabi les pràctiques, ja els hi demanaré i et comento què m'ha semblat!

Prò com dius, no deixa de ser una mica americanada, oi?

Carme ha dit...

jo la vaig començar a mirar.. però em vaig perdre pel camí. la que si que he anat mirant més que tb no deixa de ser una americanada, pero m´agrada es prison break. i a la que de tant en tant tb. m´enganxo es a la del house. m´ agrada el cinisme d´aquell tio..

salut

Joana ha dit...

He perdut el vici de mirar la tela i n'he agafat un altre ...( bé, d'altres! )
Salut!

Tocat del cargol ha dit...

NUR: Tot i ser americanada, està molt ben feta, i hi han moltes trames i enigmes i misteris i mística i...paro que si no te l'explico tota!
AINA: Jo i gual les miro el dia que les tingui en DVD o me les deixin...és que la tele entre anuncis i punyetes tot acaba massa tard, en canvi si està gravat, vas fent al teu ritme. La de Prison break me la recomenat el meu germà, el culpable de què estigui lost in lost.
JOANA: Tots els vicis amb mesura són bons. Jo, amb els bitxus m'enganxo a les pelis i sèries gravades i a internet. Sense moure'm de casa!
Salut!!

samain ha dit...

La vaig enganxar un d'aquells diumenges a la tarda que, pel vici de canviar de canal, vaig anar a parar a la primera i l'he seguit des de llavors. Sí que fa com una xarxa i quan més embolicat està tot comença a dibuixar-se amb una certa lògica, que no impedeix reconèixer que, malgrat ser una americanada, està molt bé. I deixant anar la vena tafanera: Stephen King hi va ficar cullerada i en Haruki Murakami n'estava ben enganxat.

EvitaBlu ha dit...

No l'he vista mai aquesta serie, quasi no miro la tele ultimament, són temporades suposo.
Així que ja no afegeixo res mes, només que tingues bon cap de setmana. Besets amic.