PETITS CANVIS

Després d'uns quants dies en què m'he oblidat completament de què tinc un blog i que a vegades hi escric el que bonament puc i surt passant sempre per un embut, tinc ganes de fer una mica de redecoració d'interiors, de posar-hi alguna planta remeiera, algun encens, picar les pareds i fer-les més vistoses, obrir alguna finestra i posar-hi alguna cortina o un drap, fer una mà de pintura, potser un quadre per aquí o un dibuix per allà qui sap per tapar alguna esquerda, passar-hi l'escombra, regar les plantes que vaig posar el primer dia abans no se'm morin, plantes que estaven florides de tantes il.lusions que tenia quan iniciava aquesta aventura blocaire i que ara se m'assequen sota aquest sol i que potser cal posar-les a recer i tractar-les com es mereixen.
Recordo que parlava de canviar de closca, però potser m'he capficat tant amb els cargols que fins i tot jo m'he creat la meva pròpia closca i que d'allà em costa sortir --entre closqueros: a vegades s'hi està de bé!-- i que saps què? ...passo de closques i de cargols. El més fàcil potser seria canviar de blog i engegar aquest a treure la banya per la muntanya. No ho faré. No es tracta de passar pàgina sino d'anar evolucionant, i a mi ja m'està bé el que he escrit, no tinc ganes de posar-ho a l'oblit, sino de tant en tant anar a fer-hi un tomb i gaudir-ne.
Entre els meus minsos coneixements d'informàtica i el poc temps que tinc, crec que ho faré lentament. De moment aniré pensant en un nom nou pel blog. A veure si m'inspiro!!

Salut!

6 comentaris:

Striper ha dit...

Bona inspiració i salut.

Jordi Casanovas ha dit...

si necessites un cop de mà per la pintura ja ho saps.

Anònim ha dit...

No és per presumir, prò jo sóc força manetes! Així que si et cal ajuda per fer obres al bloc, vindré de seguida! Ja sigui pintura, moure mobles, muntar una prestatgeria... el que sigui!!

aix, quans dies sense publicar!! i quina il·lusió tornar-te a veure per aquí amb ganetes de continuar! :)

Moni ha dit...

Ei!!!! qué bien que vuelvas...Escolta a la Nur, les dones a l'hora de redecorar som la bomba. Welcome home i bon viatge!!!!!!!!

zel ha dit...

Ai, maco, no has pas de patir, que un blog ha de ser plaent i que surti el que hagi de sortir, per força ja fem d'altres coses!
Petons d'ànims!

Tocat del cargol ha dit...

Gràcies Striper!
Jordi, ja t'avisaré si em decideixo. Vaig passar per ca teva i vaig veure canvis. Molt xula!
Núr, m'aprofitaré dels teus coneixements....temps al temps!!
Ja ho sé que són la bomba....són, sou explosives!!! Salut Moni!
Zel, sempre tan atenta!